Juliette Nieuwlands

Bijzonder en uitdagend

“Bijzonder en uitdagend. Zo kan ik mijn afgelopen drie maanden het beste omschrijven. Deze afgelopen periode heb ik enorm veel geleerd. Niet alleen over sporten en voeding, maar ook over mezelf.”

Resultaten

Gewicht: -6,8 kg

Omvang: -36,5 cm

 

De intake

“Tijdens het intake gesprek bij Roel voelde ik me een beetje onwennig. Ik vond het heel lastig om over mijn probleem te praten. Ik was heel onzeker en dacht: ‘’Tja.. ik ga nu wel aan dat PT traject beginnen, maar ik zal het toch wel niet kunnen.’’ Toen Roel aan mij vroeg of ik met Marvin wilde gaan trainen vond ik het helemaal spannend worden. Ik wilde dan toch wel eerst weten wie Marvin was en of ik me wel op mijn gemak voelde bij hem. Gelukkig hadden zowel Roel als Marvin hier alle begrip voor: ik leerde Marvin kennen, en besloot met hem aan de slag te gaan.”

 

Mindset

“Tijdens de eerste sessie met Marvin hebben we samen doelen opgesteld. Zo zou mijn eerste doel zijn dat ik beter in mijn vel ging zitten en me fitter zou gaan voelen. Daarna zouden we ons gaan richten op het afval proces. Dit wilde ik zelf heel graag op deze manier doen, omdat ik onwijs onzeker was. Ik durfde mezelf geen doelen te stellen, omdat ik bang was om te falen. Bang dat het me niet lukte. Door me eerst op mijn mindset te richten, zou ik daarna sneller komen naar waar ik wilde zijn. En geloof me… mijn mindset, daar moest écht wat aan gebeuren! Ik zat mezelf met enige regelmaat (lees: altijd) mentaal in de weg.

De eerste paar sessies waren confronterend. Ik liep meteen tegen mijn onzekerheid aan en dat merkte Marvin ook al snel op. Daar was dus enorm veel werk aan de winkel.
Maar niet alleen mijn mindset was voor mij een groot struikelblok: eten was mijn grootste vijand. Duidelijker kan ik het niet brengen. Ook hier heeft Marvin mij enorm bij geholpen, door mijn voeding steeds een beetje meer sturing te geven en bij te schaven.”

 

Vooruitgang

Het heeft bij mij even geduurd voordat mentaal alles op zijn plek viel en na twee maanden was het dan zo ver: mijn eerste doel was ruim behaald. Ik zat lekkerder in mijn vel, voelde me fitter en was veel minder onzeker. Yes!
Ook is eten mijn beste vriend geworden. Ik ben zelf gaan koken en geniet daadwerkelijk van wat ik klaarmaak. Ik heb nieuwe voedingsmiddelen leren kennen en uitgeprobeerd en dat bevalt me onwijs goed.

Dat betekende tijd voor doel 2: meer focus op het afvallen! Dit doel hebben we flink bijgesteld en toen kwam de uitdaging om de hoek kijken, want er werd daardoor ineens flink geschaafd in mijn voeding. Tevens werd de training een stuk zwaarder. Uitdagend, maar zeker niet onmogelijk! De laatste maand heb ik dus eigenlijk veel meer kunnen knallen met het sporten en perfect op mijn voeding gelet.”

 

Resultaten

“Ik merk nu dat ook andere mensen beginnen te zien dat ik aan het veranderen ben. Niet alleen van de buitenkant, maar ook van de binnenkant. Ik ben energieker, blijer, gelukkiger en elke avond kijk ik alweer uit naar mijn ontbijt! (Ik ben écht van eten gaan houden, op de goede manier.)

Mijn leven is totaal veranderd en ik ben daar heel erg blij mee. Het leukste is dat deze eerste drie maanden nog maar het begin waren, want ik heb besloten nog eens drie maanden met Marvin te gaan trainen. Ik zeg: Let’s do this!”

 

Juliette Nieuwlands

15 Tips Voor Gezonde En Ontspannen Feestdagen

Daar zijn ze weer, de gevreesde feestdagen. Voor de mensen die worstelen met hun gewicht en gezondheid brengen deze dagen vaker...

Lees meer

12 Tips Voor Gezond Uit Eten

Twee weken geleden heb ik al praktische tips gegeven over het kerstdiner. Maar wat nou als je niet met de familie thu...

Lees meer
Meer nieuws
Ine de Jong

"Ik wou zo graag eens niet meer hoeven te lijnen en toch een slank figuur hebben. Samen is dat is nu eindelijk gelukt!"

Ine de Jong
Anouk van de Vosse

"Ik ben écht veranderd en heb geleerd hoe ik het zelf kan volhouden. Van elke dag bankhangen naar genieten van het trainen!"

Anouk van de Vosse
Geertje Rampen

"Sinds december 2017 ben ik 6,2kg en 40 cm kwijt. Ik voel me nu weer een stuk fitter "

Geertje Rampen
Anita Smits

"Ik voel me nu nog gelukkiger, beter en vooral slanker en steeds meer Anita "

Anita Smits
Jolein Leenders

"En als ik het even niet meer zie zitten, dan pept Marvin me weer op!"

Jolein Leenders
Anke Rutten-Van der Kraan

"En wat voor resultaat! Bijna -20 kilo en -1 meter omtrek! Ik voel me fit, heb veel meer energie"

Anke Rutten-Van der Kraan
Ronah Van Gijsel

"Van een verlegen, onzekere jonge vrouw, naar een sterk, gedreven en actief persoon!"

Ronah Van Gijsel
Margot

"Dankzij Marvin’s enthousiasme en aanmoediging kon ik veel meer dan ik dacht!"

Margot
Daniëlle Delahaye

"Marvin is echt een topcoach! Hij staat altijd voor je klaar en geeft erg fijne tips/adviezen!"

Daniëlle Delahaye
Anouk Deleij

"Na 2 weken bezig te zijn kon ik al veranderingen zien, zat ik beter in mijn vel en had ik al meer energie."

Anouk Deleij
Juliette Nieuwlands

"Mijn leven is totaal veranderd en ik ben daar heel erg blij mee!"

Juliette Nieuwlands
Laura Hoogendoorn

"Marvin, bedankt voor je begeleiding de afgelopen 3 maanden!"

Laura Hoogendoorn
Amber van der Heijden

"Nu ik dit doel bereikt heb durf ik dan ook volmondig te zeggen dat ik trots ben op mezelf!"

Amber van der Heijden

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.